Analog marknadsföring

Ett effektivt stöd till dig och ditt företag

Fysiska produkter i
en digital värld

Behovet av fysiska produkter för analog marknadsföring lever och i en digital värld blir de inte mindre angelägna. Man vill kunna se, läsa och känna och det finns ett värde i att sätta något i handen på kunden. Mediastöd hjälper dig att prioritera och anpassa den analoga närvoron för ditt företag utifrån er bransch och era förutsättningar.

Mediastöd tillhandahåller tryckta produkter som vistikort, flyers, broschyrer och produktblad. Vi kan leverera mässtöd som rolluper, mässväggar, beachflaggor eller skyltar av olika slag.

Vi erbjuder också analoga tjänster som telefonfilter eller konsultation inför era beslut runt er annonsering.

Här intill har vi samlat några av Mediastöds tjänster för att ge dig och ditt företag den analoga närvaron ni förtjänar.

Uppskattade analoga tjänster

Telefonfilter

En tillsynes liten detalj men som ofta stjäl mycket tid av dig som företagare är oönskade påringningar. Mediastöd agerar telefonfilter och du kan hänvisa säljsamtal till oss vilket frigör tid åt dig. Bra va?

Tryckt media

Tryckt media gör ett återtåg i marknadsföringsvärlden. Vistitkort, broschyrer eller flyers skapar känsla och något handfast att hålla i, vilket digital media i all ära inte uppnår. Vi kan göra fina saker åt dig!

Vi vill hjälpa dig!

7 + 12 =

Besöksadress

Datorgatan 1
Huskvarna

Ring oss