Mediastöds digitala tjänster

Webbplatsutveckling och analys

Är ni i behov av att utveckla eller bygga ny webbplats? Vi hjälper er från ruta ett till färdig mobilanpassad och sökmotoroptimerad webbplats.

Modern eller tidlös design

Mediastöd bygger webbplatser i nära samarbete med dig som kund och ditt företags speciella behov och förutsättningar. Beroende på bransch och målgrupp formar vi en webbplats som med sina funktionalitet hjälper er att visa er bästa sida.

Vare sig du önskar en modern känsla eller en mer tidlös design över tid kan Mediastöd ge ditt företag den plats på webben som den förtjänar.

Mobilanpassad och SEO-optimerad

Självklart bygger vi mobilanpassade webbplatser med hög säkerhet vad gäller krypterad information. Vi har mångårig erfarenhet av SEO och följer ständigt utvecklingen för att så bra som möjligt lyfta de sidor vi bygger till högre ranking. Det senare kan kräva investering i både tid och pengar, men även leda till framgång.

Uppföljning och analys

Vi gör uppföljningar och analyser och rapporterar löpande till dig kring er webbplats och besök och sökningar som görs på ert företag och era tjänster eller produkter. Det möjliggör för er att följa hur er digitala närvaro genom er webbplats ser ut och vi kan tillsammans med er planera insatser för att stärka upp era svaga punkter.

Webbshop

Vi kan ta ditt företags digitala närvaro ett steg till genom att bygga en webbshop på er webbplats. Genom att erbjuda era produkter när det passar era kunder och de har tid att fundera och göra sina inköp i egen takt kombinerar ni ert kunnande med tillgänglighet.