Våra tjänster

webutveckling

Internetmarknadsföring
Hur kan ni förbättra resultatet av er marknadsföring? Vi hjälper er att hitta det mest effektiva sättet att nå just er målgrupp vilket gör att tidigare kostnader blir till investeringar.

seo

Sökmotoroptimering – SEO
Hittar era kunder er webbplats? Vi ser till att er webbplats är optimerad för att uppnå bästa möjliga synlighet på Google och andra sökmotorer. Läs mer här.

googleadword

Google Ads
Med Google Ads kan ni effektivt nå er mest lönsamma målgrupp och framförallt säkerställa att de hittar just er verksamhet när de söker efter era tjänster. Vi administrerar er kampanj och anpassar sökorden efter era tjänster och målgrupp.

webutveckling

Webbplatsutveckling / analys
Är ni i behov av att utveckla eller bygga ny webbplats? Vi hjälper er från ruta ett till färdig mobilanpassad och sökmotoroptimerad webbplats.

webutveckling

HTML-mail och information
Vi hjälper er med html-mail och utskick av dessa. Det ger er möjlighet att i snygga mail informera om produkter, tjänster och vad som händer i ert företag. Html-mail fungerar stärkande för era kundrelationer.

telefonfilter

Telefonfilter
Vi hanterar alla samtal från katalogtjänster som Hitta.se, Eniro, Dindel.se, 118100 och beställer tjänster efter vad vi gemensamt kommit fram till i er medieplan.

onlinebevakning

Onlinebevakning
Vad era kunder säger om er definierar vilka ni är. De pratar just nu på sociala medier, webbplatser, bloggar och diskussionsforum. Att ta del av detta ger er ovärderlig insikt. Därför samlar vi information som berör ert företagsnamn och relevanta sökord.

sociala-medier

Sociala medier
Idag är det en självklarhet för de flesta företag. Hur kan ert företag dra nytta av sociala medier? Vi hjälper er med att bygga upp en långsiktig strategi utifrån era förutsättningar.

annonskonsultation

Annonskonsultation
Annonsering i traditionella medier som radio, tv och tidningar är i ofta förenat med stora kostnader. Vi rådgör gärna med er om eventuella förbättringar innan du godkänner korrekturet.

bluffakturor

Hjälp mot bluffakturering
Har du fått en faktura på en tjänst eller produkt som du inte beställt? Vi hjälper dig att begära in orderunderlag för att bestrida fakturan som grundats på vilseledande försäljning.